Recept van de "Coq au vin" maar hier met een parelhoensuprême.
Parelhoen, gerookt spek, zilverajuintjes, look, champignons, aalbessengelei, rode wijn
Allergenen: sulfieten (wijn), tarwe, arachide, melk, lecithine soja
Varkenswangen, zilveruien, wortelen, prei, gekookte krieltjes
Allergenen : sulfieten (cider), selderij, tarwebloem
Kippendijfilet (2 st), gerookt spek, champignons, tomaten, rode wijn, bruine fond, mosterd.
Allergenen: melk, sulfieten (wijn), mosterd, ei, tarwe gerst, soja lecithine, sporen van selder
Kalfsmedaillon, ajuinfondue, gerookt spek, witte wijn, gebakken krieltjes
Allergenen: sulfieten (wijn), lecithine soja
Gehakt Parmentier
€ 14,00
Gehakt Parmentier
€ 14,00
Stevige comfortfood gemaakt van gehakt, ui, look, tomaten en puree
Allergenen: melk, ei, tarwe, lecithine soja