Recept van de "Coq au vin" maar hier met een parelhoensuprême.
Parelhoen, gerookt spek, zilverajuintjes, look, champignons, aalbessengelei, rode wijn

Allergenen: sulfieten (wijn), tarwe, arachide, melk, lecithine soja

Varkenswangen, zilveruien, wortelen, prei, gekookte krieltjes

Allergenen : sulfieten (cider), selderij, tarwebloem

Kippendijfilet (2 st), gerookt spek, champignons, tomaten, rode wijn, bruine fond, mosterd.

Allergenen: melk, sulfieten (wijn), mosterd, ei, tarwe gerst, soja lecithine, sporen van selder

Kalfsmedaillon, ajuinfondue, gerookt spek, witte wijn, gebakken krieltjes

Allergenen: sulfieten (wijn), lecithine soja

Gehakt Parmentier

€ 14,00

Gehakt Parmentier

€ 14,00

Stevige comfortfood gemaakt van gehakt, ui, look, tomaten en puree

Allergenen: melk, ei, tarwe, lecithine soja